Wat ze zeggen.

Alsof verkrachting nooit waar kan zijn. Dan heeft algauw de parfum het gedaan en zijn het niet je veulste witte tietjes of rondom dronken, dan komen ze wel voor de verandering aan…met een horde uitvluchten, zo krijgt verkrachting opeens een heel andere naam. Dan mag zo’n imam in Duitsland vrouwen met nakende antilopes verwarren…maar verkrachters voor leeuwen aan zien? Het zijn nog altijd de leeuwinnen, de vróuwtjes die jagen en prooien omsingelen. Zeg dan gewoon helemaal niets, met je ape commentaar.

U verdient het ook om verkracht te worden, neem nou dat rokje…dus nog even en alle vrouwen moeten in een tent er maar mee zien te leven? In landen waar vrouwen van top tot teen bedekt zijn, hebben verkrachters daar anders geen enkele moeite mee en dan heb ik het nog niet eens over kleine kinderen en bejaarden gehad. Hoe zou dat nou komen?

Aparte zones, zelfs een brochure voor de vrouw, hoe zij zich dient te gedragen tijdens feestavonden of beter helemaal maar thuis blijven? Wat worden vrouwen weer lekker vakkundig onderuit gehaald. Uitgerust met haarlak en alles is wel. Heel onhandig als je van achteren besprongen wordt. Nou duizelt het me nog niet eens van die Duitse trap na, uitgerekend van een vrouw en we doen al niet anders dan afstand bewaren…maar het kan altijd nog erger; mocht dit overwaaien naar Nederigland, dan zullen we ” de daders aanpakken en zorgen dat de politie niet machteloos staat.” Right. De regering heeft in feite maar één hoogste prioriteit, meneer Asscher en dat is zorgen vóór onze veiligheid.

Van opwinding, zegt men. Bijna alsof een verkrachter iets vertederend heeft en dan zo’n vette knipoog er achter aan. Maar elke verkrachte vrouw weet wel beter dan dat. Verkrachting helemaal niets met seks te maken heeft, het draait om macht. Dat 1 op de 5 vrouwen wereldwijd wordt verkracht en dat is nog maar het begin. Want de meesten durven daar niet eens aangifte van te doen en geef ze eens ongelijk…

Ze zeggen dat een vrouw zelf uitlokt. Ze zeggen dat het zo hoort. Ze zeggen van vrouwen die er om vragen. Ze zeggen traditie. Ze zeggen wat zonde, U pleegt overspel. Ze zeggen in liefde en oorlog mag dat. Ze zeggen zoveel. Ze zeggen maar wat.

SH_014435

Plaats een reactie